fbpx

Tag: Институт за општествени и хуманистички науки

(ПРЕПОРАКИ) Проф. д-р Колозова: Геополитички, наместо технократски пристап кон проширувањето на ЕУ

Извадок од студијата насловено „Геополитички, наместо технократски пристап кон проширувањето на ЕУ: Решавање на последиците од укинатото бугарско вето“. Резултат ...