Tag: изедначување на цени

МЗ: Нема изедначување на цените помеѓу странските државјани и осигурените државјани на РСМ, туку изедначување на цените за приватни здравствени услуги

Министерството за здравство денеска појаснува дека изедначувањето на цените за лекување на странски државјани во земјава се однесува само на ...