fbpx

Tag: Измените на Законот за матична евиденција

Измените на Законот за матична евиденција го трасираат патот за искоренување на бездржавјанството во Северна Македонија велат од УНХЦР

Агенцијата за бегалци на Обединетите нации - УНХЦР го поздравува денешното усвојување на измените на Законот за матична евиденција од ...