Tag: Канал 5

Зоран Иванов. Фото: Б. Јордановска / Цивил

Иванов: Ден по настанот Мирчевски повторно ја злоупотреби телевизијата, грубо се обраќаше на Рамадани без да му даде можност за одговор

Уредникот Мирчевски ја злоупотреби телевизијата. Во прилогот од вестите, следниот ден, кога од нога даваше изјава се заврте кон камерите ...

(РЕАКЦИИ) Шкријељ: Синоќешното однесување на директорот на Канал 5 е директен атак врз она што треба да е основен стандард на независното новинарство

Синоќешното однесување на директорот на Канал 5 е директен атак врз она што треба да е основен стандард на независното новинарство ...

(РЕАКЦИИ) Селими: Секој кој има грам достоинство и интегритет како јавна личност не треба да прифати покана за настап на Канал 5, без јавно извинување до Рамадани

Сефер Селими од Демокраси Лаб на својот Фејсбук профил објави своја реакција за синоќешниот скандал во емисијата „Само вистина“ на ...

Page 1 of 2 1 2