fbpx

Tag: лажен патриотизам

Мицко, ма немој да ме ј…

ДРАГАН МИШЕВ Аман до кога? Со фејкерскиот патриотизам, божемната загриженост за иднината, кобајаги  осудите набугарските клубови, на изјавите на бугарските ...