fbpx

Tag: лозарство

Николовски: За прв пат од независноста изготвивме и денес ја презентираме нацрт стратегијата за развој на лозарството и винарството во наредните 10 години

„Значењето на секторот лозарството и винарството е една од најзначајните стопански гранки за нашата држава уште од нејзиното осамостојување, па ...