fbpx

Tag: Макарија

Ковачевски во увид на цевководот „Макарија”: Вода за наводнување ќе има, инвестициите во водостопанската инфраструктура продолжуваат

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски денеска, заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски ...