fbpx

Tag: македонска економија

ММФ: Македонската економија се опоравува по зголемувањето на цените на храната и енергенсите предизвикани од руската војна во Украина

Македонската економија бележи опоравување по зголемувањето на цените на храната и енергенсите предизвикани од руската војна во Украина. Економската активност ...