fbpx

Tag: Македонска репрезентација

Македонската фудбалска репрезентација идниот месец ќе одигра пријателски натпревар против Црна Гора

Македонската фудбалска репрезентација идниот месец ќе одигра пријателски натпревар против Црна Гора на неутрален терен. Натпреварот, како што соопшти Фудбалската ...