fbpx

Tag: Македонската винска индустрија

Фото: ССК

ССК: Македонската винска индустрија е пример во кој правец треба да се развива македонската економија

Делегација на Сојузот за стопански комори на Македонија – ССК предводена од претседателот Трајан Ангелоски, потпретседателите, Горан Ѓеорѓиевски, Орце Симов ...