fbpx

Tag: Малта

Малтешки средби на претставници на 66 држави и меѓународни организации за имплементација на Формулата за мир на Претседателот Зеленски

Пишува: Амб. ЛАРИСА ДИР Вонредна и Ополномоштена Амбасадорка на Украина во Република Северна Македонија На 28-29 октомври 2023 година, во Малта ...