fbpx

Tag: Марјан Николовски

Еванџелие популистима

Пишува: МАРЈАН НИКОЛОВСКИ Добро утро… Точно е шест часот, почнува денот на Вашата Преобразба. Вие наши гледачи и денеска ќе ...