fbpx

Tag: Мари ле Пен

Изборите во ЕУ би можеле да бидат голема пресвртница за европската радикална десница: Коалиции за позиционирање на власт?

Декемвриските анкети на агрегаторот Europe Elects сугерираат дека, доколку се комбинираат, екстремно десничарската група „Идентитет и демократија“ (ИД) и евроскептичните ...