fbpx

Tag: медиумски слободи

СДСМ ги повика кадрите на ВМРО-ДПМНЕ да поднесат оставки од позициите во советите на АВМУ и Програмскиот совет на МРТВ

Од политичките изјави и прес конференции, во АКЦЕНТИ се издвојува прес конференцијата на Снежана Калеска-Ванчева, координаторка на Форум на Жени ...