fbpx

Tag: Мекгонигал

(ИЗБОР) Албански медиуми: Рама негира поврзаност со аферата, бизнисот бил уште од времето на Бериша, на повидок спроведување на сите точки од договорите за Србија и Косово

Во Албанија продолжува медиумскиот интерес за наводната афера, односно поврзаност на Еди Рама со уапсениот поранешен шеф на контраразузнавање на ...