fbpx

Tag: Методи Хаџи-Јанев

Хаџи Јанев: Нашите безбедносни служби професионално и експресно ја завршија својата работа за осомничените лица за убиството на Вања

Нашите безбедносни служби професионално и експресно ја завршија својата работа кога станува збор лоцирање а потоа и лишување од слобода ...