fbpx

Tag: Министерство за земјоделство

Фото: Влада.мк

Ставаме на располагање 500.000 евра за производителите на зимска зелка на отворено преку Интеревентната програма

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, денеска во Валандово одржа средба со производителите на зимска зелка на отворено. ...