fbpx

Tag: Мирко Попов

Силата ЕУ младите: Во чест на Мирко Попов ја славиме македонската музика – промоција на плочата Поп култура

Утревечер, на 29 март, во 19 часот во Eдукативниот културен центар „Лабораториум“ ќе се одржи промоција на првата винил компилација посветена на современата поп ...

Мирко Попов

Попов: Незадоволството од годишните конкурси може да се канализира на конструктивни начини, јас нема да бидам дел од хајка и омраза

Резултатите од Годишниот конкурс на Министерството за култура се секогаш жешка тема, но избегнувам да ги коментирам, вели музичарот Мирко ...