fbpx

Tag: Митинг

Пендаровски од Велес: Сеопфатен ветинг на сите судии, обивнители и политичари за да видиме кој се богател на грбот на народот изминативе 30 години

„Ветивме правна држава, меѓутоа за жал, застанавме на половина пат, затоа што мислевме дека е доволно да го оставиме правосудниот ...