fbpx

Tag: Митко Бојмацалиев

Бојмацалиев: Пратката од 140.000 обрасци за патни исправи пристигнува, наскоро уште една пратка од 85.000 обрасци

Дополнителниот заменик-министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев најавува дека нови 140 илјади обрасци за патни исправи пристигнуваат во земјава, а ...

Бојмацалиев: „Пролет“ со принципот „прв дојден, прв услужен“ функционираше, сега граѓаните не можат да закажат термин по седум, осум дена

Во разговор за ТВ21, дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев запрашан за гужвите кои се создаваа во целиот ...