Tag: Мост

Презентирана студија со наоди за руска пропаганда, влијание и дезинформации во земјава за војната во Украина

Руската пропаганда, влијанието и дезинформациите во Северна Македонија е со голем обем, повеќеканални пораки, повторувачки и без објективност. Руските операции ...

Page 1 of 2 1 2