fbpx

Tag: можни напади

Фото: МИА/архива

Полицијата во Северна Ирска предупредува на можни напади на годишнината од мировниот договор

Полицијата во Северна Ирска денеска предупреди дека вооружени дисидентски групи планираат напади за време на велигденските празници, кога ќе се одбележи 25-годишнината ...