fbpx

Tag: нацизам

Германскиот десничарски екстремизам се зголемува, пораст на вандализмот врз спомениците на Холокаустот

Анкетите покажуваат дека хардкор политичките убедувања се шират надвор од традиционално десничарските демографски групи. Новиот извештај од германска тинк-тенк констатираше ...