fbpx

Tag: настан

Претседателските кандидати до кампањата не смеат да трошат пари од трансакциската сметка, а можат да одржат само еден јавен настан

Кандидатурите за претседател на државата веќе се потврдени, а согласно измените на Изборниот законик, од моментот на потврдување на кандидатските ...

ОБСЕ

Османи на крајот на претседавањето со ОБСЕ: Докажавме пред целиот свет дека поседуваме политички капацитет

Докажавме пред целиот свет дека поседуваме политички и практичен капацитет, професионалност и посветеност, кои кулминираа со организацијата на 30-от Министерски ...

Page 1 of 2 1 2