fbpx

Tag: незаконски избори

Фото: Википедиа

АПЕЛ на Врховната Рада на Украина до странските земји за намерите на Руската Федерација да одржи нелегални избори во привремено окупираните територии

АПЕЛ на Врховната Рада на Украина до парламентите и владите на странските држави, меѓународните организации и нивните парламентарни собранија по ...