fbpx

Tag: Ѓорѓе Јовановиќ

„Горчлив шеќер“ на Ѓорѓе Јовановиќ во МСУ – Промоција на публикација, разговор со уметникот и музички перформанс

Како означување на последниот ден од самостојниот мултимедијален проект „Горчлив шеќер“ на македонскиот уметник Ѓорѓе Јовановиќ, в петок, 16 февруари ...