fbpx

Tag: Ѓоргиевска

Ѓоргиевска: Солидарноста и заедничката надеж што ја споделуваме на Светскиот ден на мултипла склероза нека трае сите 365 дена во годината

Сопругата на претседателот, Елизабета Ѓоргиевска се обрати на одбележувањето на 30 Мај - Светскиот ден на мултипла склероза што се ...

Ѓоргиевска: Да вложуваме во родовата еднаквост за идните генерации да наследат општество во кое стереотипите и системските бариери ќе се намалуваат

Министерството за труд и социјална политика како дел од кампањата „Гласна и храбра", посветувајќи го месец март на менталното здравје ...