Tag: откупен пункт

Производителите на тутун брутално искрени: И покрај поскапените репроматеријали, годинава поминавме добро, нè плаши неизвесноста

Кризата поради војната во Украина предизвика раст на цените насекаде во светот, особено на цените за горивата, енергенсите и храната. ...