Tag: Петра Дрекслер

Пендаровски ги прими акредитивите на новата германска амбасадорка: „Сојузната влада и понатаму ќе го придружува пристапниот процес на Македонија кон ЕУ“

Претседателот Стево Пендаровски денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваната амбасадорка на Сојузна Република Германија во Република Северна Македонија, Петра ...