Tag: Подмоље-Струга-Ќафасан

Ковачевски: Со новиот рехабилитиран пат Подмоље-Струга-Ќафасан овозможуваме поинтензивна регионална соработка, економски раст и напредок

Премиерот Димитар Ковачевски денеска заедно со првиот заменик на претседателот на Владата и министер за политички систем и односи меѓу ...