Tag: поп музика

Силата ЕУ младите: Во чест на Мирко Попов ја славиме македонската музика – промоција на плочата Поп култура

Утревечер, на 29 март, во 19 часот во Eдукативниот културен центар „Лабораториум“ ќе се одржи промоција на првата винил компилација посветена на современата поп ...