Tag: Сања Митровска

(ВИДЕО) Митровска во „Што го врти светот“: Го скршивме Гинисовиот рекорд во најдолга бизнис презентација кој го држеше британскиот магнат Бренсон

Во последната епизода на „Што го врти светот“ гостинка беше Сања Митровска. Сања и нејзината компанија се истакнаа на претприемачката ...