Tag: Севрна Македонија

Марко Трошановски

Трошановски: Го определивме членството во ЕУ како стратешка цел, нема дилема дали има друга подобра алтернатива

Претседателот на Институтот за демократија, Марко Трошановски, во изјава за „Фронтлајн“. зборувајќи за европската интеграција на земјата како геостратешка и ...