Tag: Си Џинпинг

ОСТРИ КОНТРАСТИ: Додека Џинпинг се дружи со „драгиот пријател“, воениот злосторник, Путин, јапонскиот премиер Кишида ја посети Украина во знак на силна и недвосмислена поддршка

Јапонскиот премиер Фумио Кишида допатува во Украина во знак на силна и недвосмислена поддршка на земјата која се бори против ...