Tag: Скопски џез фестивал

Ексклузивна, силна и возбудлива програма, стартува 42. издание на Скопскиот џез фестивал

Во четврток стартува 42. издание на Скопскиот џез фестивал кој ќе се одржи од 19 до 22 октомври. Грижливо селектираната програма, покрај императивот за одржување на високиот интернационален ...