Tag: Согфија

Долготрајни аплаузи од софиската публика и три изведби на бис за „Македонисимо“ на Симон Трпчески и пријателите

Квинтетот „Македонисимо“ на Симон Трпчески и пријателите синоќа одржа концерт во  салата „Бугарија“ во бугарската престолнина, со еден од водечките ...