Tag: состанок

Бектеши – Сијарто: Заедничка координација на Северна Македонија и Унгарија за идни чекори за поставената такса на руски гас од Бугарија

Заедничка кородинација на владите на Северна Македонија и Унгарија во насока на превземање на конкретни активности за обезбедување на енергетска ...

Page 1 of 3 1 2 3