Tag: споменик

Спасовски на откривањето на споменикот во чест на загинатите во „Диво насеље“: Хероите вечно живеат

Љубиша Ранѓеловиќ, Бобан Ивановиќ, Горан Илиевски, Жарко Кузмановски, Исамедин Османи, Сашо Самоиловски, Ненад Серафимовски и Горан Стојменовиќ се нашите херои ...