Tag: Светскиот економски форум

Истражување на Светскиот економски форум: Мнозинство од испитаниците предвидуваат одредена нестабилност и умерен ризик од глобални катастрофи

Резултатите од новото истражување на Светскиот економски форум укажуваат на главно негативни изгледи за светот на краток рок и очекување ...