fbpx

Tag: Топ тема

Тупанчески: Одговорноста за бегството на Беким Мемети треба да биде по вертикална линија, се разгледуваат сите опции ,мора да се открие кој стои позади овој случај

Министерот за правда Никола Тупанчески во вечерашната Топ тема на ТЕЛМА осврнувајќи се на бегството на затвореникот Беким Мемети рече ...