fbpx

Tag: трансакциска сметка

Претседателските кандидати до кампањата не смеат да трошат пари од трансакциската сметка, а можат да одржат само еден јавен настан

Кандидатурите за претседател на државата веќе се потврдени, а согласно измените на Изборниот законик, од моментот на потврдување на кандидатските ...