Tag: труење

Мистериозна смрт на главната уредничка на руската државна телевизија и истакнат пропагандист на Путин, се сомнева дека била отруена

Зоја Коновалова, шефица на еден од државните ТВ канали на рускиот претседател Владимир Путин, е пронајдена мртва по сомнителен инцидент ...