Tag: улици

Бочварски: Силна поддршка од Министерството за транспорт и врски до општините преку реконструкција на локални улици и патишта

Денеска во Министерството за транспорт и врски се потпишаа договорите за реконструкција на дванаесет локални улици во шест општини. Договорите ...

Потребно е да се слушне мислењето на јавноста за именувањето на улиците, училиштата или институциите што нè опкружуваат, велат Јанчева, Наумоски и „Цивил“

Пред извесно време познатиот македонски актер и тогаш директор на Гостиварскиот театар, Висар Вишка, реагираше за потегот на Министерството за ...