Tag: универзитет Тирана

Деканката на Факултетот за странски јазици при Универзитетот во Тирана: Ги почнавме курсевите по македонски јазик и литература

Деканката на Факултетот за странски јазици при Универзитетот во Тирана, проф. д-р Есмералда Кромида гостувајќи на албанската телевизија А2, зборуваше ...