fbpx

Tag: Велика Британија

Фото: Огнен Бошњаковски/Фронтлајн

Владата со консензус, едногласно, ги одобри измените на законот со кои американските и британските црни листи стануваат основа за санкционирање

Владата, на предлог на Министерството за надворешни работи, на денешната седница дискутираше околу предлог на закон за изменување и дополнување ...

AP

Нападите на Хутите негативно влијаат врз глобалната економија, се зголемуваат стравувањата за проширување на војната на Блискиот Исток

Нападите на САД и Велика Британија во Јемен, извршени со поддршка на Холандија, Австралија, Канада и Бахреин, дојдоа како одговор ...

Page 1 of 8 1 2 8