fbpx

Tag: вошки

Бранко Тричковски

Тропик канцер

Пишува: БРАНКО ТРИЧКОВСКИ „Времето и понатаму ќе биде лошо. Ќе има повеќе несреќи, повеќе смрт, повеќе очај. Нема ниту најмал ...