fbpx

Tag: воспитно-поправни установи

МОН предложи законско решение за да се обезбеди континуирано образование за малолетниците во воспитно-поправните и казнено-поправните установи

На предлог на Министерството за образование и наука, Владата усвои измени на Законот за основното образование со кои се решава ...