fbpx

Tag: воздухопловство

Бочварски: Развојот на авиосообраќајот и воздухопловството во Северна Македонија е високо на агендата на Владата

Агенциите за цивилно воздухопловство на Република Северна Македонија, Република Србија, Република Словенија и Република Црна Гора денеска во Охрид ја ...