fbpx

Tag: Врховна Рада

(ВИДЕО) Украинскиот пратеник Мережко: Ние ја сметаме Македонија за пријател, благодарни сме за вашата политичка, воена и техничка поддршка

„Ние ја сметаме Македонија за наш пријател. Знаете, неодамна имавме онлајн состаноци помеѓу комисиите за надворешни работи на нашиот парламент, ...