fbpx

Tag: зајакнување на односи

Јелен во Виетнам: САД се посветени на зајакнување на односите со Виетнам за да се спротивстават на растечкото влијание на Кина

САД сметаат дека градењето силни економски и безбедносни врски со Виетнам е приоритет, изјави денеска американската министерка за финансии Џенет ...